Вони не винні! Це не Зрада, а спадковість!

Зрада Медведчуком Стуса та інших патриотів у часи совдепії, а на сьогодні вже усього народу України, це спадкове - від батька.

«Батько Медведчука, Володимир Нестерович в роки німецької окупації, з квітня 1942 по листопад 1943 рр. працював у трудовому відділі німецьких окупаційних сил та займався виконуванням завдань по примусовому  вивезенню українців на працю в Германію».
Так що ж ви тепер від нього хочете?

Далі…
Батько, Порошенко Петра Олексійовича - Порошенко Олексій Іванович, 11 червня 1936р.н., Уродженець села Софія Ізмайлоівського району Одеської області УРСР, виключений з членів КПРС.

Він звинувачувався у вчиненні злочинів, передбачених ст.ст. 155, 123, 184 ч.1, 220 ч.2, 227 ч.1 КК МРСР і КК РРФСР. І Олексію Порошенку цього вистачило! На цілих "П'ЯТЬ РОКІВ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ з конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати КЕРІВНІ ПОСАДИ ТРИВАЛІСТЮ НА П'ЯТЬ РОКІВ, З відбуванням покарання у виправній - ТРУДОВОЇ КОЛОНІЇ ЗАГАЛЬНОГО РЕЖИМУ"!
Так, що батько нинішнього «Гаранта» корупції був не тільки комуністом-керівником, а й знатним «цеховиком». У 1986 році Порошенко-батько опинився за ґратами: його звинуватили в розкраданні майна групою осіб, а також у придбанні майна, яке було видобуто злочинним шляхом. Посадили його з конфіскацією майна. Але син Петро вже був «поступлен» на факультет міжнародних відносин і міжнародного права Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченко, який і закінчив у 1989 році за спеціальністю «економіст-міжнародник».
 
Молодого Петю врятувало, як то кажуть - одруження за розрахунком. У студентські роки Петро Порошенко одружився з Мариною Переведенцевою, дочкою заступника міністра охорони здоров'я Української РСР!

І, як то кажуть - яблучко від яблуні не далече падає: 

Одна зі сторінок біографії Порошенко пов'язана з Радою національної безпеки і оборони України. Секретарем цієї вагомої структури він був з лютого по вересень 2005 року. Позбувся посади в результаті скандалу, пов'язаного зі звинуваченням найближчого оточення Президента в корупції і лобіюванні особистих інтересів. Тоді все почалося зі скандальної прес-конференції Держсекретаря Олександра Зінченко. Зінченко звинуватив Порошенка у використанні службових повноважень і перерозподілу власності: «Запитайте у бізнесменів в Криму, Одеській області .... Вгору цинізму прагнення Порошенко перетворити РНБОУ в повноцінне НКВД ». «У митницю повернули контрабандистів і вони сповна« платять »своїм благодійникам, відновлені тіньові схеми по приватизації». Зінченко  звинуватив Порошенко у намірах привласнити ЗМІ, "схемах силового тиску". 

Українці, ви зрозуміли, кого нам підсунув на президента Фірташ, а на мера Києва – Кличка. Отож  у Києві зараз немає місяцями горячої води і він вже перетворився на Венецію від злив. Про дерибан бюджету та нищення пам’ятників історії  та інше я вже мовчу – самі знаєте…
 
А ви кажете Зрада! Яка Зрада? – Це спадковість! Вони невинні!

Корисні посилання:

[url]http://genshtab.info/%D0%9F%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE,_%D0%9F%D1%91%D1%82%D1%80_%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87[/url]
[url]http://osp-ua.info/vlada/38487-petr-poroshenko-ehvolutsija-ot-shokoladnogo-zaytsa-do-buldozera-maydana.html[/url]

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи